MacBook Pro Reparation

MacBook Pro Reparation.

MacBook Pro Reparation starter altid med en fejlfinding, der kan lokalisere, hvor problemet ligger. Efterfølgende fastsætter vi så en pris for, hvad det vil koste at løse problemet.

Efter flere år med diverse MacBook Pro-Reparationer har vores teknikere stor erfaring med at gøre en MacBook Pro god som ny igen. De kan bl.a. fjerne virus, udskifte dele, installere anden software, OS eller optimere computeren og gøre den hurtigere.

Vores reservedele er altid af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få en MacBook Pro med hjem, som er i bedste stand både udenpå og indeni.

Macbook Pro reparation 15" Retina A1398 reparation
Macbook Pro reparation

MacBook Pro Reparation

Driller din MacBook Pro og skaber problemer?

Tag en snak med vores kompetente teknikere og lad os fejlfinde og give dig et tilbud på en reparation af din MacBook Pro.

Vi kan lynhurtigt give dig et overblik over præcis, hvad der er galt, og komme med en god pris på reparationen og afhjælpning af problemet.

Vil din MacBook Pro ikke starte?

Bliver den for varm og skal renses for støv i kølesystemet?

Er skærmen smadret og i stykker?

Kan din MacBook ikke holde strøm på batteriet?

Er der kommet væske i tastaturet?

Vi starter altid med en fejlfinding, der kan lokalisere, hvor problemet ligger. Efterfølgende fastsætter vi så en pris for, hvad det vil koste at løse problemet.

Efter flere år med diverse MacBook Pro reparationer har vores teknikere stor erfaring med at gøre en computer god som ny igen.

De kan bl.a. fjerne virus, udskifte dele, installere anden software eller optimere computeren og gøre den hurtigere.

Vores reservedele er altid af højeste kvalitet, så du kan være sikker på at få en computer med hjem, som er i bedste stand både udenpå og indeni.

VÆLG DIN MODEL OG SE PRISER PÅ FORSKELLIGE REPARATIONER